Levenspad en zingeving (de zielenfluisteraar)

Welk leven past er nu echt bij jou en in hoeverre leef je dit leven?

Regelmatig maak ik mee dat iemand niet zijn ‘eigen leven’ leidt, maar het leven dat van hem verwacht wordt, of dat hij zichzelf heeft opgelegd, of heel soms zelfs echt het leven van iemand anders (moeder, overleden broer, etc.).

Ik ben gespecialiseerd in het vinden van jouw levenspad. In mijn opleiding tot spiritual master werd ik de ‘zielenfluisteraar’ genoemd omdat ik zo snel aanvoelde welke levenspad op zielsniveau bij iemand past.

Het is een geweldig en ontzettend dankbaar proces om dit met jou te doorlopen.

Maar ik ben wel een oude jurist, dus ben niet bang dat we gaan ‘verdwalen’ in niet realiseerbare dromen. Ik neem je mee naar het ideale plaatje voor jouw leven en vervolgens gaan we kijken in welke vorm en wanneer dit realiseerbaar is.

We ontdekken jouw dominante levens thema’s. En kijken naar zingeving. Waar komt alles samen? Een van de tools die ik hierbij soms inzet is bijvoorbeeld ‘ikigai’. Daarnaast kijken we ook naar wat jou nog weghoudt bij jouw ideale leven.

Ik coach je op de manier die bij jou past, want jij bent uniek. Ik heb een grote toolbox en veel ervaring om altijd te gaan voor maatwerk.

 

Mocht je vragen hebben over deze pagina of over een mogelijk coachtraject neem dan gerust contact met mij op.