Manier van coachen

We willen onszelf niet alleen ontwikkelen op de carrière ladder, maar ook als persoon. Ratio, gevoel, kracht, kwetsbaarheid, intuïtie en zingeving: het laten samen komen van deze schijnbare polariteiten maakt ons echt en authentiek.

Rationeel en intuïtief coachen

Bij rationeel coachen staat voor mij centraal dat ik mij richt op de coachvraag en dat ik het einddoel altijd in mijn achterhoofd heb.

Voor mij betekent intuïtief coachen dat ik mijn cliënten laat kennis maken met wat ze onderbewust al weten, maar nog niet naar de oppervlakte is gekomen.

Ik ben oplossingsgericht en schuw niet wat op ons pad komt. Ik ben opgeleid als erkend coach practioner en daarnaast heb ik een opleiding gevolgd als therapeutisch en energetisch coach en als spiritueel coach. Dit wil zeggen dat mijn intuïtie goed ontwikkeld is, hierdoor kan ik vaak sneller to the point komen. Ik werk niet alleen met wat je zegt of uitstraalt, maar ook met wat je voelt en met jouw onderbewustzijn. In je onderbewustzijn zitten namelijk jouw eigen unieke antwoorden die kunnen bijdragen aan het oplossen van blokkades of vraagstukken waar je mee rond loopt. Dit contact maken met je onderbewustzijn kan door middel van het onderzoeken van gedachtes, gevoelens, lichamelijke kwaaltjes etc. Maar ook doordat ik je kan leren om je intuïtie de ruimte te geven. Als je hier mee oefent zal je intuïtie uiteindelijk sneller en accurater zijn dan je ratio. Ratio en intuïtie samen laten werken is voor mij 1+1=3. Je voelt je krachtiger en energieker!

Nathalie Berkers

 

Lees ook de ervaringen van anderen over mijn manier van coachen.

 

 

Curriculum vitae

2014-heden MENFES coaching; professional coach.

2015  post-hbo studie coach-practioner Alba Academie. Vervolgens opgeleid tot  therapeutisch en energetisch coach en spiritueel coach.

2012-2014 sabbatical en kinderboek geschreven en geïllustreerd.

2009-2012 MENFES eigen bedrijf: Juridisch, beleidsmatig, investeringsadviezen.

2009-2011 manager juridische zaken Bakkersland

2007-2009 corporate lawyer Property Match Investments;

2003-2007 adjunct-directeur Elzent Vastgoedgroep.

2000-2003 lid directieteam VB Groep, beleidsmatig, juridisch en financieel.

1996-2000 ABNAMRO Bank: concern-trainee en vervolgens marketing consultant

1996 afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Leiden met de specialisatie Bedrijfsrecht.