Manier van coachen

We willen onszelf niet alleen ontwikkelen op de carrière ladder, maar ook als persoon. Ratio, gevoel, kracht, kwetsbaarheid, intuïtie en zingeving: het laten samen komen van deze schijnbare polariteiten maakt ons echt en authentiek.

Coachen op hoofd, hart en ziel niveau

Bij rationeel (hoofd) coachen kijk ik naar jouw denkpatronen en of je je hoofd functioneel inzet of als “pieker plek”. Ik help je om snel je hoofd leeg te kunnen maken, zodat je rust ervaart en beter bij je gevoel kan komen. 

Voor mij betekent coachen op hart niveau dat ik mijn cliënten bij hun echte gevoelens en hun intuïtie/onderbewustzijn laat komen. Wat zeggen jouw emoties, maar ook wat vertelt jouw lichaam je.

Bij coachen op het niveau van de ziel laat ik mijn clienten ervaren wat hun levenspad is. Dit gevoel is zo puur en echt en niet duaal. Op zielsniveau bestaat er geen twijfel.

Maar hé we leven in deze wereld, met onze dagelijkse bezigheden en gedachten. Hoe kan je als je er achter bent gekomen wat echt bij je hoort dat ook realiseren…? Het traject van ontdekking tot reëel maken is een schitterend coachtraject dat ik graag begeleid en waar hoofd, hart en ziel samenkomen. Dit is coachen met inzichten voor de rest van je leven.

Ik ben doelgericht en schuw niet wat op ons pad komt. Ik ben opgeleid als erkend coach practioner en daarnaast heb ik een opleiding gevolgd als therapeutisch, energetisch coach en spiritueel master.

Mijn intuïtie is heel goed ontwikkeld, hierdoor kan ik vaak sneller to the point komen. Ik werk niet alleen met wat je zegt of uitstraalt, maar ook met wat je voelt (emotioneel en lichamelijk) en met jouw onderbewustzijn.

Je bezit namelijk al jouw eigen unieke antwoorden die kunnen bijdragen aan het oplossen van blokkades of vraagstukken waar je mee rond loopt. Hier mee contact maken kan door middel van het onderzoeken van gedachtes, gevoelens, lichamelijke kwaaltjes, etc. Maar vooral door op de drie niveaus van hoofd, hart en ziel te coachen.

Als hoofd, hart en ziel met elkaar op een lijn zitten voel je je krachtiger en energieker!

 

Lees ook de ervaringen van anderen over mijn manier van coachen.

 

 

Curriculum vitae

2019 opleiding spiritual master

2015-2018 diverse opleidingen waaronder therapeutisch coachen en energetisch coachen 

2016-heden freelance trainer Technische Universiteit Eindhoven, professional skills

2014-heden MENFES coaching; professional coach.

2015  post-hbo studie coach-practioner Alba Academie.

2012-2014 sabbatical en kinderboek geschreven en geïllustreerd.

2009-2012 MENFES eigen bedrijf: Juridisch, beleidsmatig, investeringsadviezen.

2009-2011 manager juridische zaken Bakkersland

2007-2009 corporate lawyer Property Match Investments;

2003-2007 adjunct-directeur Elzent Vastgoedgroep.

2000-2003 lid directieteam VB Groep, beleidsmatig, juridisch en financieel.

1996-2000 ABNAMRO Bank: concern-trainee en vervolgens marketing consultant

1996 afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Leiden met de specialisatie Bedrijfsrecht.