Executive coaching

Als executive moet je vaak schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Belangen lopen soms uiteen. Je moet veel keuzes maken, knopen doorhakken.

Naast de belangen van werknemers/klanten/mede-eigenaren, aandeelhouders of RvC heb je ook je eigen agenda. Je eigen verantwoordelijkheden en doelen.

Met name bij executives is de werkdruk vaak hoog. Een grote valkuil is dan dat je doordendert. En al doordenderend verlies je dingen uit het oog. Dingen die in eerste instantie niet zo belangrijk leken of die je best even op de 2e plek kon zetten.

Even afstand nemen en sparren met een coach, liefst in een andere omgeving dan je eigen werkomgeving, geeft dan lucht en laat je ervaren hoe het voelt om de regie weer volledig in eigen handen te hebben.

Een coachtraject kan je veel opleveren:

  • Je hebt de toekomst weer duidelijk voor ogen en ook het pad daar naar toe.
  • Je overtuigingskracht en slagkracht zullen groter zijn, evenals je energielevel.
  • Je kunt je beter ontspannen .
  • Je ratio en gevoel zijn weer in balans.

Dit zijn belangrijke issues waar ik als coach mee kan helpen. Door mijn zakelijke achtergrond als adjunct directeur en bedrijfsjurist ben ik gewend issues analytisch en snel te doorgronden. Ik vind samen met jou de inzichten die stand houden en echt zijn. Oplossingen die komen uit wat jij echt wilt, uit wie jíj echt bent. Dit is namelijk het meest bevredigend en duurzaam. Ik neem niet alleen jouw ‘goede verstand’ maar ook jouw ‘goede gevoel’ serieus!

Ben je er aan toe om dit proces in werking te zetten, dan ondersteun ik je graag hierin.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

tel: 06 53 171 525 of mail: nb@menfescoaching.nl

Kijk ook op mijn manier van coachen voor meer informatie.

Of klik hier op ervaringen om te lezen hoe anderen een coach traject bij mij hebben ervaren.